Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη » Εγκατάσταση πακέτων λογισμικού » SPSS

Οδηγίες εγκατάστασης του SPSS ή ανανέωσης της άδειας χρήσης του

ΓΕΝΙΚΑ

Το στατιστικό πακέτο SPSS διατίθεται  στα μέλη του Πανεπιστημίου. Για την τρέχουσα περίοδο παρέχονται άδειες για τις εκδόσεις  26,28  

Εγκατάσταση έκδοσης 28

 Ανάλογα με το λειτουργικό του υπολογιστή σας, επιλέξτε ένα από τα παρακάτω

 

ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πρεπει προηγουμένως να αποσταλεί αίτημα για νέο κωδικό/οδηγίες αδειοδότησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση staff@cc.uoa.gr μέσω πανεπιστημιακής μαιλ διεύθυνσης. Θα πρέπει να αναφέρονται τα στοιχεία Ονοματεπώνυμο, Ιδιότητα στο ΕΚΠΑ, Σχολή/Τμήμα, έκδοση λογισμικού  (26/28)

Κατά τη διαδικασία αδειοδότησης ο υπολογιστής θα πρέπει να είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο.

Αρχική εγκατάσταση: H αδειοδότηση γίνεται κατά τη τελευταία φάση της εγκατάστασης.

Ανανέωση άδειας χρήσης: Εάν το προϊόν είναι ήδη εγκατεστημένο και η άδεια χρήσης του έχει λήξει, θα πρέπει να την ανανεώσετε ακολουθώντας τις επιλογές:

Start -> All Programs -> IBM SPSS Statistics-> IBM SPSS Statistics 28 License Authorization Wizard

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ (χωρίς κωδικό)

Σε περίπτωση ανάγκης για χρήση του προϊόντος χωρίς κατοχή κωδικού, δίνεται η δυνατότητα αδειοδότησης για δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών. Προτείνονται οι εκδόσεις SPSS20, SPSS21, SPSS22 με απλή διαδικασία δοκιμαστικής άδειας Mπορείτε να τις κατεβάσετε από SPSS20SPSS21 και SPSS22

Στο τελος της εγκατάστασης, ενεργοποιείτε Temporary license και μετά αναζητείτε και ανοίγετε το αρχείο TEMP.TXT (υπάρχει ήδη στον υπολογιστή σας)

Yπάρχει και η νεώτερη δοκιμαστική άδεια από την ΙΒΜ SPSS με περισσότερα βήματα. Θα πρέπει να εγκαταστήσετε το  SPSS Subscription πρόγραμμα και να εγγραφείτε (registration) στην IBM.

 

 ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Στείλτε μήνυμα στη διεύθυνση: staff[at]cc.uoa[dot]gr